Verzend en Retour Beleid

VERZENDING EN BEZORGING
Wij verzenden uitsluitend bestellingen binnen Nederland. Is uw betaling vóór 17.00 uur bijgeschreven (ma t/m vrij), dan verzenden wij uw bestelling dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. PostNL streeft ernaar om uw bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur. De bezorgtijd is een schatting. Ajoen Ajoen is niet verantwoordelijk voor vertraagde bezorgingen en/of verlies of schade gerelateerd aan de bezorging.

RETOURNEREN
Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent met uw aankoop. Wilt u echter toch iets retourneren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@ajoenjoen.nl. U krijgt dan van ons instructies toegezonden.

- Niet tevreden? Geld retour.
- Alle artikelen, ook afgeprijsde artikelen, kunnen retour.
- 30 dagen zichttermijn na ontvangst.
- Snelle creditering, uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van retourzending.

Kijk hieronder voor meer informatie over een specifiek onderwerp uit ons retourbeleid:

1. Retourzending
Voor de kosten van de retourzending bent u als klant zelf verantwoordelijk. Verstuur het pakket eventueel aangetekend/verzekerd, indien de waarde van het pakket aanzienlijk is. Retourzendingen zijn voor eigen risico. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor zoekgeraakte pakketten. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd.

2. Retourvoorwaarden
Voor onze retour service komen uitsluitend artikelen in aanmerking:
- welke onder vermelding van uw bestelnummer zijn aangemeld voor retour door een e-mail te sturen naar info@ajoenajoen.nl;
- welke binnen 30 dagen na ontvangst zijn geretourneerd;
- welke zijn voorzien van een aangehecht label. Indien van toepassing in originele onbeschadigde verpakking;
- weke ongedragen/ongewassen zijn;

We zouden u ook vriendelijk willen verzoeken om lingerie te passen terwijl u ondergoed/shapewear draagt. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Kleding die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

3. Retouradres
Het pakket mag u retourneren naar:

Ajoen Ajoen
Van der Valk Boumanweg 135
2352 JZ, Leiderdorp

4. Foutief product.
Heeft u onverhoopt een foutief of defect artikel ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. U kunt een e-mail sturen naar info@ajoenajoen.nl

5. Verwerking retour
Bij ontvangst van uw retourzending zullen wij deze uiterlijk binnen 7 werkdagen verwerken en u een bevestiging hiervan via e-mail toesturen. Tijdens de verwerking van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen direct terugstorten op uw rekening.


Indien u binnen 7 werkdagen geen bevestiging van ons ontvangen heeft, raden wij u aan contact op te nemen met de verzendmaatschappij waarmee u uw retourzending verstuurd hebt zodat zij uw pakket kunnen traceren. Wij beschikken niet over de gegevens van uw retourpakket en kunnen hierin dan ook niet helpen. Indien er een vertraging is, laat het ons dan weten zodat wij u retourtermijn eventueel kunnen verruimen.